Cum sa gasesc mai repede chiriasi?

retroboutique.ro

Cum sa gasesc mai repede chiriasi?Indiferent daca vorbim de inchirieri case Cluj sau de inchirieri apartamente, agentia imobiliara REMS e cunoscuta pe piata din Cluj pentru calitatea serviciilor oferite.

Daca esti in cautare de chirie sau daca ai un apartament sau o casa si ai nevoie de o agentie care sa se ocupe de inchirieri apartamente si inchirieri case Cluj, intra pe site-ul Remsimobiliare.ro si ia legatura cu specialistii in imobiliare.

Multi dintre proprietarii de apartamente se intreaba de ce nu reusesc sa gaseasca chiriasi, cu toate ca au dat apartamentele la agentii pentru a se ocupa de asta. Ei bine, agentiile nu iti renoveaza apartamentul sau il inchiriaza cu un alt pret, ci ele fac ceea ce tu le spui. Avantajul consta in faptul ca ai sansa sa fii contactat mai rapid si ca publicitatea prin agentie se face mult mai bine.

Daca esti proprietar si vrei sa inchiriezi un apartament, iata ce trebuie sa faci pentru a-l inchiria mai repede si la un pret mai bun:

Puneti la dispozitie multe fotografii

E important ca persoana care vede anuntul sa vada cat mai multe fotografii. Ne referim aici la anunturile online, pentru ca in general online se cauta chirii. Daca apartamentul are 2 camere, baie, bucatarie, hol, balcon, trebuie ca pe site sa fie fotografii cu fiecare incapere in parte. Pentru cei care vor sa inchirieze e foarte important sa vada cat mai multe fotografii. Fotografiile trebuie sa fie clare si sa surprinda partile esentiale ale incaperilor.

Casa trebuie sa arate extrem de curat

lensa.ro

In momentul in care intra posibili chiriasi in locuinta ta aceasta trebuie sa fie foarte curata. O locuinta plina de praf si de mizerie nu va atrage pe nimeni. Cu cat e mai curata locuinta, cu atat sansele de a o inchiria mai repede sunt mai mari.

Fa reparatiile necesare

Daca ai un dulap la care nu se inchide o usa, un scaun rupt sau o usa care nu se inchide, acestea trebuie reparate. Nimanui nu-i convine sa locuiasca intr-un apartament in care exista tot felul de lucruri defecte. Fa reparatiile necesare astfel incat totul sa fie in regula.

Inlocuieste mobila veche

In general, apartamentele sunt inchiriate de catre tineri. Tinerilor nu le plac in nici un caz vechiturile. Daca ai mobila veche in apartament si vrei sa-l inchiriezi, iti sugeram sa inlocuiesti mobila veche. Astfel iti cresc sansele de a inchiria mult mai rapid.

Atentie la detalii

Chiriasii sunt atrasi de lucrurile care pentru tine nu conteaza, cum ar fi un tablou frumos pe un perete, un prajitor de paine, un televizor, etc. Ai grija si la aceste aspecte. Intr-o locuinta, un om nu are nevoie doar de un pat, un dulap, o masa, un frigider si un aragaz. Detaliile mici fac diferenta in cele din urma.

Evalueaza-ti corect locuinta

Da, stim ca poate apartamentul tau valoreaza mult mai mult decat altele in aceeasi zona, dar, din moment ce vrei sa inchiriezi trebuie sa ai in vedere pretul pietei. Pe chirias nu-l va interesa faptul ca tu ai dat sume mari pe renovarea apartamentului, din moment ce el gaseste in aceeasi zona un apartament care sa arate la fel de bine.

Tine cont de cele amintite mai sus si iti vei inchiria mult mai repede apartamentul.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation