Cum isi promoveaza Apple vanzarile?

Cum isi promoveaza Apple vanzarile?Daca tot discutam despre Apple ne-am decis sa va prezentam in acst articol care sunt strategiile de promovare in ceea ce priveste telefoane si accesorii iPhone 6S.

Trimestrul din perioada de sarbatori al firmei Apple din anul anterior a trecut si a fost destul de impresionant si toata lumea a putut vedea lucrul acesta. Pentru iPhone 6 si 6 Plus Apple a avut castiguri substantiale care au inclus si cel mai mare profit trimestrial pe care compania l-a avut vreodata.

Modelele noi au dat in final utilizatorilor si optiunea de a cumpara telefoane cu un display cat mai mare. Pe cand Iphone 5 a crescut in ceea ce prveste dimensiunea ecranului ecranul a fost de fapt acelasi si obiectele ce se afisau pe display aveau aceeasi dimensiune. Este evident ca stabilirea de noi recorduri in ceea ce privete vanzarile de catre companie inseamna in acelasi timp  o depasire a acestora asumata intr-un viitor nu foarte indepartat.

Telefonul iPhon 6S a fost cel mai mare upgrade care a fost lansat vreodata de cei de la Apple in toata istoria lor. Asta a fos tin mod sigur surprinzator daca tinem cont si de faptul ca este un opgrade de tip S care utilizeaza de fapt exact acelasi design ca si cel din modelul anterior insa nu eneficiaza de update-uri si de upgradeuri ale componentelor din interior. Pentru iPhone 6S toate aceste upgrade-uri interne sunt uriase si au dus si la aparitia celul mai bun telefon pe care l-a cunoscut piata pana in prezent.

lensa.ro

In trecut Apple a reusit sa isi managerieze cresterea de vanzari an dupa an, si in fiecare trimestru. Apple a vandut nenumare de telefoane anul trecut si a facut un salt urias al vanarilor care poate sa fie atribuit pentru cererile in crestere pentru unitati iPhone care au un display mai mare si nu este aici cazul celor mai noi dispozitive care nu au ecranele foarte mari.

Cu toate acestea iPhone 6S este considerat o mica bestie. Avand un procesor A9 puternic si 2 GB de RAM la dispozitie fara sa mai mentionam si integritatea software de clasa,  care deja a devenit clasica pentru Apple, performanta real world a dispozitivului si-a lasat de aceasta data concurenta in praf. Apple a lansat linia de iPhone 6S si 6S Plus in China mult mai devreme in anul acesta comparativ cu anul precedent si prin urmare cu siguranta s-a inregistrat inca de la inceput un boost al vanzarilor tocmai din motivul acesta.

De asemenea, companiile inregistreaza mai multi utilizatori care vin de la telefoanele de tip Android, si renunta la ele si cumpara noile produse. In tot acest timp, politica din anul acesta a fost aceea de a se asigura ca pune la dispozitie tot pentru a va retrage sa faceti update.

retroboutique.ro

Pentru prima data in aceasta zona de produse Apple utilizeaza add-uri de tipul popp in Application Store pentru a face utilizatorii cu modele ceva mai vechi de iPhone sa vrea un upgrade nou. Multi useri sunt deranjati totusi de ideea aceasta insa multi au inceptu sa se adeasca ca acesta e momentul sa schimbe telefonul.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation