Cu totii petrecem mult timp la calculator relaxandu-ne

Cu totii petrecem mult timp la calculator relaxandu-neCu totii petrecem mult timp la calculator relaxandu-ne in diferite feluri, iar majoritatea cauta jocuri pe care sa le joace gratuit si online, insa decizia cea mai grea este, care este site-ul potrivit pe care sa ne jucam?

Din atatea site-uri care exista este greu sa ne decidem pe care sa intram si sa ne jucam linistiti fara sa primim prea multe reclame si fara sa fim nevoiti sa alegem din mai multe joculete plictisitoare decat distractive.

Alegerea o faceti in functie de tipul de joc pe care il cautati, eu de exemplu ador sa ma joc jocuri cu masini, iar atunci cand vreau sa relaxez si sa ma joc stiu exact catre ce site ma indrept.

Unul din site-urile mele favorite este xjocuri.com/jocuri-cu-masini aici stiu sigur ca o sa gasesc atat jocurile care imi plac si le-am mai incercat cat si alte noi care sunt adaugate.

Jocurile cu masini nu au cum sa te plictiseasca, pentru ca mereu exista competitie intre jucatori si provocarea de a te intreace intr-un spatiu virtual cu alti jucatori este atat de mare incat te face sa te joci tot mai mult.

Pot spune ca unii jucatori sunt dependenti de cursele de maisini, si ii si inteleg de ce caci aceste joculete sunt atat de sofisticate incat aveti ocazia de a intra in cursa cu alti jucatori online, aveti premii si trasee diferite la fiecare nivel iar uneori este atat de dificil sa poti sa mergi mai departe incat te ambitionezi atat de tare sa fi un jucator mai bun incat pierzi si notiunea timpului.

Fiecare joc in parte are scopul lui si chiar daca la inceput devii nervos sau agitat de faptul ca nu poti sa treci cu usurinta de anumite nivele, la final cand castigi satisfactia este atat de mare incat esti mult prea multumit de tine.

Numai prin aceste joculete poti sa iti vezi nivelul de rabdare si indemanare, aceste jocuri iti testeaza agilitatea si te provoaca mereu sa fi mai bun, tu ce tip de persoana esti, care se da batuta sau care incearca sa avanseze? In fiecare joc exista si o evidenta a scorului, si de ce nu ar fi? Altfel cu te-ai putea deosebi de alti jucatori? Scorul arata daca tu ai fost atat de bun incat sa nu fi intrecut sau daca esti nepriceput si trebuie sa incepi din nou.

Jucatorii adevarati adora competitia atat in jocurile PC cat si in jocurile de pe telefon sau tablete, de aceea majoritatea jocurilor au un leaderboard unde jucatorii vor putea vedea pe ce pozitie sunt clasati si asa o sa puteti sa stiti pana la ce scor va trebui sa ajungeti ca sa ii intreceti sau chiar sa ii depasiti.

lensa.ro

Toti jucatorii au acelasi scop si acela este de a fi cel mai bun dintre toti, iar acest lucru nu este usor deloc, ca sa poti sa fi cel mai bun si sa iti meriti locul in clasament ai nevoie de multa rabdare, timp si antrenament pana sa ajunge la performanta cea mai buna.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation