Tag Archives: Cinematograf

Kevin Costner in Condamnat sa Ucida – un film al anului 2014

Kevin Costner in Condamnat sa Ucida - un film al anului 2014Fie la sfarsit de saptamana, fie la sfarsitul unei zile obositoare de munca, simtim nevoia sa ne relaxam in fata televizorului sau a calculatorului urmarind un film interesant.

Cu toate ca este mai potrivit sa mergem la un cinematograf, se intampla de cele mai multe ori sa nu avem timp, motiv pentru care vizionarea unui film acasa pare cea mai indicata.

Din fericire pentru unii, chiar si cele mai noi filme 2014 se pot viziona online, asa cum este si filmul Condamnat sa Ucida, iar un site ce ne vine in ajutor este http://www.topfilmehd.biz/movie-genre/filme-2014/ .

Daca va asteptati la un film de actiune, Condamnat sa ucida este mai mult un film de familie, ce prezinta incercarea unui tata de a reconstrui relatia cu fiica si sotia sa. Continue Reading

Ce filme online nu trebuie sa ratezi in anul 2014?

Ce filme online nu trebuie sa ratezi in anul 2014?Odata cu finalul oricarui an, fiecare cinefil stie in mod clar un lucru, ce pentru el reprezinta litera de lege. Asa cum in cazul microbistilor finalul de an aduce cu el o perioada de transferuri, in care se produc anumite modificari in cadrul echipelor favorite, in scopul perfectionarii jocului si a cresterii  performantelor acestora, asa si in cazul cinefililor, aceasta perioada aduce cu ea noile aparitii din domeniu cinematografic.

Unele persoane aleg astfel sa se intereseze cu privire la aceste aspecte din cadru emisiunilor specializate sau a revistelor ce anunta aceste lucruri, insa altele aleg sa caute filmele cele mai interesante direct din oferta site-urilor cu filme online.

Unele dintre aceste site-uri dispun in mod normal de o sectiune destinata filmelor ce urmeaza sa apara, sau celor care sunt deja disponibile.

Site-ul www.filmetraduse.net este una dintre platformele de distributie filme online pe care pot fi gasite atat trailer-urile aferente filmelor ce urmeaza a fi introduse pe site, cat si o prezentare a acestora, astfel incat alegerea sa poata fi facuta intr-o oarecare cunostinta de cauza. Continue Reading