Cele mai utile accesorii pentru smartphone

retroboutique.ro

Cele mai utile accesorii pentru smartphoneSi in trecut oamenii foloseau telefoanele mobile pentru a comunica, iar mai apoi le foloseau chiar si pentru a face poze, desi nu aveau camere la fel de performante precum telefoanele mobile inteligente pe care le folosim cu totii in zilele noatre.

Timpul a trecut insa, tehnologia a evoluat, iar pe piata au aparut o multime de dispozitive foarte performante. Acestea pot fi folosite cu succes in foarte multe scopuri, pot indeplini o multime de sarcini, iar oamenii au ajuns incet dar sigur, sa fie dependenti de aceste dispozitive.

Acesta este si motivul datorita caruia, fiecare persoana alege de fiecare data cand are nevoie de un dispozitiv nou, un smartphone de ultima generatie, care sa faca fata tuturor cerintelor sale.

Cei care doresc cele mai noi si mai performante dispozitive, isi vor indrepta atentia cel mai probabil spre dispozitive de la Samsung (cele din gama Galaxy S, sau Galaxy Note), spre cele mai noi si mai perormante dispozitive iPhone, sau spre noile modele de la Huawei de ultima generatie.

lensa.ro

Exista insa si utilizatori de smartphone care nu aleg neaparat cele mai noi si mai scumpe telefoane de pe piata, ci se multumesc si cu dispozitive din gama midrange (de la Samsung sau Huawei pentru ca Apple nu produce asemenea telefoane).

Ei bine, indiferent de ce preferinte au oamenii in ceea ce priveste telefoanele mobile inteligente, un lucru este insa cat se poate de sigur, si anume ca acestia au nevoie de unele accesorii pe care sa le cumpere la pachet cu dispozitivele.

Primul si cel mai important accesoriu pentru un smartphone, fara doar si poate este folia de protectie pentru ecran. Chiar daca exista si astfel de accesorii din nylon, utilizatorii opteaza totusi pentru folii de protectie din sticla. Acestea sunt foarte eficiente si protejeaza dispozitivele si impotriva socurilor mecanice (atunci cand telefonul este scapat de exemplu pe gresie sau pe sosea). O folie de protectie din nylon insa, nu este eficienta intr-o astfel de situatie.

Apoi, utilizatorii isi vor indrepta atentia in mod evident si spre huse telefon, care sunt compatibile cu dispozitivele pe care si le cumpara. Este cat se poate de firesc acest lucru, dat fiind faptul ca o husa pentru smartphone ii ofera dispozitivului protectie.

Exista huse Samsung de exemplu, care au fost special create pentru anumite modele ale brandului. Exista huse iPhone care au fost special create pentru anumite modele iPhone, iar exemplele pot continua. Exista si huse universale, cum ar fi cele de tip saculet. O asemenea husa este mai ieftina, dar este foarte eficienta.

Utilizatorii cu siguranta au nevoie si de alte accesorii. O baterie externa este ideala atat pentru cei care calatoresc cu autocarul de exemplu si nu au acces la o priza, cat si pentru cei care au nevoie de o solutie pentru a-si incarca bateriile atunci cand nu au incarcator sau priza la indemana.

Pentru cei care sunt pasionati de fotografii si care doresc sa-si faca multe selfie-uri, cu siguranta un selfie stick este un accesoriu foarte util. Acesta ii ajuta sa faca din unghiuri mai greu accesibile.

Exista de-asemenea accesorii auto pentru telefoane. Un incarcator auto este ideal pentru cei care conduc zi de zi, si care au nevoie de o solutie pentru a-si incarca telefoanele atunci cand se afla in trafic.

Totodata, pentru soferi, o casca bluetooth este foarte utila, pentru ca legea nu le permite sa vorbeasca la telefon cand se afla la volan, decat daca folosesc o asemenea casca. Tot pentru soferi, sunt foarte importante si suporturile auto pentru telefoane. Acestea le permit sa aiba dispozitivele la indemana atunci cand folosesc aplicatiile GPS.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation