Cele mai bune metode pentru a va calma

retroboutique.ro

Cele mai bune metode pentru a va calmaIn viata de zi cu zi, oamenii se pot confrunta cu o multime de situatii, iar datorita acestora pot ajunge in situatia in care starea de nervozitate pune stapanire pe gandurile lor.

In aceste conditii, este cat se poate de firesc ca persoanele respective sa caute solutiile cele mai bune pentru a remedia aceasta problema, iar Dexocalm 40cps poate fi solutia ideala in acest sens.

Dexocalm este un supliment care are in compozitie ingrediente de cea mai buna calitate, cum ar fi Roinita, Hamei, Paducel, Magneziu, Floarea Pasiunii si Hamei.

Toate aceste ingrediente sunt foarte bine dozate in acest supliment, astfel incat sa ofere cele mai bune beneficii, cu, ar fi scaderea iritabilitatii, reducerea starii de nervozitate, sustinerea functiei psihice normale si a sistemului nervos central sau mentinerea starii de sanatate psihica si calm.

In afara acestui supliment, exista si alti factori care pot ajuta persoanele care se confrunta cu starea de nervozitate, sa indeparteze aceasta stare, iar in continuare veti afla pe scurt despre ce este vorba.

Somnul poate fi eficient

Toata lumea stie ca somnul nu este doar o cerinta pentru succesul academic sau pentru a fi in forma la servici, ci este necesar pentru o sanatate buna. Un studiu recent arata ca o mare majoritate a studentilor nu reusesc in mod regulat sa doarma suficient.

lensa.ro

Lipsa somnului comporta o serie de simptome negative, inclusiv depresie, afabilitate redusa, probleme de memorie, abilitati de gandire critica diminuate, precum si anxietate si nervozitate.

Specialistii sugereaza ca studentii ar trebui sa incerce sa obtina un minim de 7-8 ore de somn in fiecare noapte, pentru a mentine o sanatate buna si a avea o stare de calm.

Faceti o baie cu sare Epsom

O baie calda in sine usureaza poverile cotidiene ale vietii. Si cand se adauga sare Epsom la amestec, emotiile sunt sustinute si anxietatea se topeste. Pentru anxietatea dinaintea examenului, o baie de sare Epsom ar putea fi doar un remediu.

Sarea Epsom contine sulfat de magneziu, care ajuta la stimularea sentimentelor de calm si relaxare. Magneziul poate fi absorbit prin piele. Sulfatul din sare poate ajuta la dureri si inflamatii.

S-a demonstrat ca baile de sare Epsom diminueaza stresul si anxietatea, scad tensiunea arteriala si amelioreaza durerile minore. Aromaterapia poate fi de asemenea, combinata cu un masaj prin masajele cu uleiuri esentiale si parfumuri direct in piele.

Aromaterapia poate fi de mare ajutor

Stiinta nu a reusit inca sa dovedeasca eficacitatea aromaterapiei, dar cu toate acestea, multe studii recente au aratat o legatura puternica intre aromoterapie si niveluri mai scazute de stres si anxietate. Aromaterapia poate fi utilizata printr-o serie de aplicatii, cum ar fi inhalarea, topica si chiar orala.

Cea mai populara metoda de aromoterapie este fara doar si poate, prin respiratia uleiurilor esentiale, care sunt adesea combinate cu mirosuri naturale. Pe perioade mai lungi, studiile arata, aromoterapia este cea mai eficienta.

Daca sunteti nervos in legatura cu examenele si doriti sa reduceti stresul si anxietatea, aromoterapia este un mod bun de a obtine o stare de calm. Urmatoarele sunt unele dintre cele mai comune si populare uleiuri esentiale si arome de aromoterapie: lavanda, iasomie, ylang ylang, bergamota, lamaie sau yuzu.

Practicati respiratia profunda

Respiratia este buna pentru sanatate! Prea des, stresul creeaza anxietate si nervozitate, care ne afecteaza tiparele de respiratie. Pe o perioada de timp, acest lucru pare sa intareasca sentimentele de anxietate si nervozitate. Nervii de dinainte de a sustine un examen, pot avea de asemenea acest efect.

Este important sa fii constient de respiratie atunci cand gestionezi situatiile stresante. Studiile arata ca respiratia profunda si lenta poate ajuta la gestionarea nervilor si la evitarea atacurilor de panica.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation