Cele mai bune aplicatii de masurare a distantei pentru smartphone

lensa.ro

Cele mai bune aplicatii de masurare a distantei pentru smartphoneUn smartphone poate fi folosit in prezent in foarte multe scopuri, iar unele persoane au nevoie in anumite situatii sa masoare anumite distante.

Dat fiind faptul ca nu au decat smartphone-ul la indemana, probabil se gandesc ca nu vor face fata problemei.

Ei bine, exista aplicatii pentru smartphone care se folosesc cu scopul de a masura distanta, si care pot fi deosebit de eficiente, iar in continuare puteti descoperi ce asemenea aplicatii trebuie sa aveti instalate pe telefoanele dvs., indiferent ca detineti un model Android sau un dispozitiv iOS.

EasyMeasure

retroboutique.ro

EasyMeasure este o aplicatie de masurare de inalta calitate disponibila atat pentru dispozitivele Android, cat si pentru iOS. Permite masurarea distantei de la diferite obiecte care pot fi capturate de obiectivul camerei gadgetului.

Aplicatia este foarte intuitiva. Trebuie doar sa va directionati telefonul catre orice obiect si acesta va arata distanta dintre dvs. si obiect. Masuratorile sunt afisate in partea de sus a ecranului camerei.

Cu ajutorul EasyMeasure, puteti afla chiar si inaltimile oamenilor din jur. Aplicatia poate fi de asemenea utila pentru a juca golf. Rezultatele pot fi partajate prin Facebook, Twitter sau e-mail.

De asemenea, puteti salva o captura de ecran, daca este convenabila pentru dvs. Daca afara este prea intuneric, puteti utiliza o lanterna pentru a obtine rezultate mai precise. Una peste alta, EasyMeasure este o aplicatie excelenta care poate fi utilizata in multe circumstante diferite.

GPS Fields Area Measure

GPS Fields Area Measure este inca o aplicatie pentru masurarea distantei. Cu acesta, puteti gasi perimetrul campului dvs. sau orice alta setare. Utilizarea aplicatiei este usoara – tot ce aveti nevoie este sa urmati instructiunile. In ansamblu, aceasta este o aplicatie excelenta, care va fi utila in special pentru cei care se ocupa de terenuri.

Distance Measure

Distance Measure este o aplicatie care va va ajuta sa masurati distanta de la un punct de pe harta la celalalt. Principiul de functionare al aplicatiei este foarte simplu. Trebuie sa atingeti si sa tineti apasata harta pentru a seta un punct nou, apoi alegeti una dintre optiunile deschise si cititi ce sa faceti in continuare.

In setari, puteti schimba tipul hartii sau unitatea de masurare. Aplicatia foloseste harti online, deci veti avea nevoie de o conexiune la internet pentru masurare. Rezultatele masurarii pot fi salvate. Pe scurt, aceasta este o aplicatie foarte frumoasa folosita pentru un scop specific, care este masurarea distantei.

Smart Measure

Smart Measure este unul dintre cele mai populare instrumente de masurare a distantei pentru Android. A fost descarcat de peste 10,0 milioane de ori, iar aplicatia accepta 12 limbi.

Cu ajutorul aplicatiei, puteti masura distanta si inaltimea oricarui obiect. Tot ce vi se cere este sa indreptati camera spre un obiect si sa apasati butonul de declansare.

Merita mentionat faptul ca, pentru a obtine rezultate mai precise, trebuie sa indreptati camera spre sol. De exemplu, pentru a masura distanta de la o persoana, ar trebui sa indreptati camera spre pantofii ei.

Distance Meter

Distance Meter este o aplicatie simpla pentru masurarea inaltimii diferitelor obiecte si a distantei de la acestea. Pentru a face acest lucru, aplicatia foloseste camera telefonului. Pentru a masura distanta, ridicati-va, directionati camera un obiect si atingeti declansatorul. Pentru a masura inaltimea, indicati in partea de sus si atingeti declansatorul.

Distance Measurement

Distance Measurement este o aplicatie gratuita pentru utilizatorii de iPhone pentru a masura distanta dintre doua puncte cu un singur diapozitiv. Deschideti aplicatia si incercati sa trasati o linie pe harta cu degetul dintr-un punct in altul. Dupa ce faceti acest lucru, veti obtine rezultatele masuratorii.

Aplicatia va afisa atat distanta completa, cat si cea mai scurta dintre cele doua puncte, atat in ​​mile, cat si in kilometri.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation