Ce trebuie sa stii cand iti cumperi un smartphone?

lensa.ro

Odata cu trecerea timpului, vechile telefoane mobile cu tastatura si cu ecran mic, au inceput sa fie inlocuite cu smartphone-urile care sunt din ce in ce mai performante, si care fara sa ne dam seama, incetul cu incetul, au inceput sa ne creeze dependenta.

Dependenta fata de smartphone-uri, este si principalul motiv datorita caruia, fiecare utilizator de smartphone, in momentul in care trebuie sa isi inlocuiasca vechiul dispozitiv cu altul nou, isi va indrepta atentia spre un model care sa fie cat mai performant.

retroboutique.ro

Pe piata de telefoane mobile inteligente, se gasesc o multime de producatori, de la Nokia si Motorola, care erau pe piata si acum doua decenii, si pana la producatori care tocmai ce au lansat primele modele de telefoane mobile inteligente.

Ei bine, trebuie insa mentionat faptul ca in prezent, cei mai apreciati producatori, sunt fara doar si poate Samsung si Apple, care le propun utilizatorilor o multime de modele extrem de performante.

Dintre acesti doi producatori, se pare insa ca Samsung se bucura de o mai mare popularitate in randul utilizatorilor, datorita faptului ca spre deosebire de Apple, care comercializeaza doar modele foarte performante si foarte scumpe, cei de la Samsung, comercializeaza dispozitive pentru toate buzunarele.

In cazul in care insa, ai nevoie de un smartphone pe care sa il folosesti pentru a face cat mai multe poze, atunci cu siguranta atentia ta ar trebui sa se indrepte spre modelele din gama Xperia, a celor de la Sony.

Daca te intrebi de ce, trebuie sa stii faptul ca dintre toti producatorii de telefoane mobile inteligente care se gasesc pe piata, atunci cand vorbim despre performantele camerei foto, Sony este fara doar si poate brandul numarul 1.

Daca iti doresti un smartphone de la un brand de top, insa care sa nu fie foarte scump, si care sa iti ofere performante remarcabile, atunci poti sa iti indrepti atentia spre un model de la HTC, si cu siguranta nu vei fi dezamagit.

Ei bine, cam acestia sunt cei mai renumiti producatori de pe piata, de telefoane mobile inteligente, iar tu iti vei alege un model de la brandul tau preferat.

Poti sa iti cumperi un telefon de la o casa de amanet, daca iti doresti un telefon performant la un pret atractiv, pentru ca aceste societati, le pun la dispozitie clientilor, si servicii de amanet telefoane, iar dispozitivele clientilor care nu isi achita datoriile, vor fi scoase la vanzare.

Aceasta ar fi cea mai buna idee in cazul in care vrei un smartphone second hand, si care sa fie de la un brand de top, pentru ca in mod evident pretul dispozitivului nu va fi la fel de mare precum in cazul unui dispozitiv nou.

Poti sa iti cumperi telefoane mobile si de la magazinele online de specialitate, sau de la magazinele operatorilor de telefonie mobila, insa preturile acestora in mod evident vor fi mai mari.

Ei bine, indiferent de unde iti cumperi telefonul, daca vrei sa te poti bucura de el cat mai mult timp, ar fi bine sa ii cumperi si accesoriile de protectie necesare.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation