Ce spun culorile pe care le porti despre personalitatea ta

Ce spun culorile pe care le porti despre personalitatea taPe Foggi gasesti numeroase haine intr-o gama de culori variate, astfel incat sa le poti alege pe cele care ti se potrivesc cel mai bine. Stii ca ai o culoare preferata, dar nu te-ai gandit niciodata ca aceasta poate spune ceva despre tine? Obisnuiesti sa iti alegi hainele intr-o anumita schema de culori fara sa iti dai seama? Iata ce spun culorile despre tine.

Negru

Multi atribuie culoarea negru intunericului si cred ca cei care prefera aceasta culoare isi exprima cel mai probabil depresia sau sufera dupa o pierdere. Pe o nota mai optimista, negrul poate indica si putere, creativitate, eleganta si sexualitate. De asemenea, negrul este o culoare relevanta pentru anumite culturi cum ar fi rock sau punk.

Alb

retroboutique.ro

Persoanele care prefera albul stiu ca aceasta nonculoare semnifica puritate, regenerare si inocenta. Totusi, albul poate spune despre tine, de asemenea, ca esti organizat, independent si logic.

Rosu

Dupa cum stiu majoritatea oamenilor, rosul este culoarea dorintei si agresivitatii intense, prin urmare, daca culoarea ta preferata este rosu, esti o persoana hotarata, aventuroasa si activa. De asemenea, rosul este culoarea oamenilor pasionali, deci daca adori sa porti rosu, cu siguranta partenerul tau stie asta deja.

Violet

Aceasta culoare simbolizeaza misterul si spiritualitatea, precum si regalitatea. Colorantii purpurii erau atat de rari si de scumpi, incat numai monarhii isi puteau permite sa poarte astfel de culori. Persoanele care prefera movul sunt foarte increzatoare in propriile forte, chiar arogante, insa adora sa le fie de folos celor din jur.

Roz

Aceasta este culoarea romantismului. Persoanele care nu se sfiesc sa poarte roz, arata lumii ca cred in propria persoana si vor sa fie iubit neconditionat sau acceptat de societate. Rozul este o culoare foarte interesanta atunci cand este corect combinata si o vei aprecia cu siguranta in cele mai interesante modele oferite de Foggi.

Portocaliu

Daca portocaliu este culoarea ta preferata, esti o persoana sociala cu o personalitate vibranta, deoarece culoarea reprezinta energie, caldura si entuziasm.

Albastru

Cea mai populara culoare este albastru si simbolizeaza linistea si linistea. Daca culoarea ta preferata este albastru, esti o persoana calma, de incredere si loiala, in timp ce promovezi unitatea si securitatea.

VerdeĀ 

Un simbol mai comun de gelozie si lacomie, culoarea verde semnifica si natura, norocul, fertilitatea si renasterea. In general, daca preferi culoarea verde, esti in relatii bune cu cei din jur, dar esti o persoana preocupata mai mult de binele propriu.

Galben

Aceasta este culoarea bucuriei, optimismului si prieteniei. Avand galbenul ca si culoare preferata putem spune ca preferi sa impartasesti cu altii cele mai frumoase experiente, dar esti dornic sa iti subliniezi individualitatea.

lensa.ro

Aceste interpretari nu sunt standard si de cele mai multe ori, vei purta o combinatie intre aceste culori de baza. Cu siguranta ai o personalitate complexa, insa in functie de culorile pe care le preferi cel mai des iti poti face un portret al celor mai dominante trasaturi ale tale pe baza culorilor pe care le porti. In functie de aceste culori iti vei construi si cea mai frumoasa garderoba.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation