Ce sfaturi ofera expertii pentru a avea parte de cel mai bun sex din viata ta?

lensa.ro

Ce se intampla atunci cand intrebi unii dintre cei mai buni experti sexedu.ro in dragoste, relatii si sex legat de sfaturi, trucuri si pozitiile lor preferate? Vei obtine o serie de informatii extrem de folositoare cu ajutorul carora veti ajunge sa aveti parte de cel mai bun sex din viata voastra?

Focusati-va pe autosatisfacere

Incercati sa va autosatisfaceti pentru o luna, in asa fel incat asta sa devina o prioritate. Acest lucru va va ajuta foarte mult sa ajungeti sa va cunoasteti corpul si sa invatati de ce aveti nevoie pentru a ajunge la orgasm.

Invatati sa atingeti

La baza sexului se afla atingerile, insa majoritatea oamenilor nu vor invata niciodata cum sa isi foloseasca mainile pentru a oferi placere. Aloca-ti suficient timp pentru a stapani foarte bine abilitatile legate de masaj si atingerea erotica, iar in acest fel vei reusi sa provoci mult mai multa placere in celalalt. Mana este cea mai buna jucarie sexuala dintotdeauna, iar vestea buna este ca bateriile acesteia nu se vor termina niciodata.

Luati-va notite

A fi bun la pat se invata prin multa practica, indrumare, atentia acordata sunetelor si miscarilor partenerului si din carti. Nu ai siguranta ca si partenerului i s-a parut ca a fost o partida senzationala? Niciodata nu puneti acest gen de intrebari in timpul partidei de sex sau imediat dupa. In schimb, puteti intreba cateva ore mai tarziu care a fost cea mai buna parte sau folosirea carei parti a corpului si-a atins scopul? Astfel, ambii parteneri ajung sa se simta relaxati, deschisi si interesati in a comunica.

Spuneti da!

In loc sa gasiti scuze pentru a nu face sex  cu partenerul sau pentru a nu veni cu motive diverse prin care sa nu vrei sa incerci ceva nou ori pentru a-ti ascunde fanteziile, ce ar fi daca ai spune da si ai accepta noi experiente sexuale.

Intai doamnele

Este recomandat ca de fiecare data, inaintea penetrarii, sa ii oferiti partenerei un orgasm. Acest lucru va elimina tensiunea legata de perfomantele sexuale si va reusi sa faca actul sexual mult mai placut, garantand in acest fel ca satisfactia va fi de ambele parti.

Conectati-va pe mai multe nivele

Sexul extraordinar este mult mai mult decat un act fizic, iar atunci cand partenerii sunt conectati la nivel mental, emotional si spiritual, viata sexuala poate suferi imbunatatiri fara limite.

Folositi-va gura

Vorbind murdar, veti simti instant modificari ale vietii sexuale, dar mai mult de-atat, este mult ma important sa il impingi pe partener sa vorbeasca . In acest fel, adaugand vorbele murdare rutinei sexuale, vei reusi sa ai parte de un orgasm mult mai repede si mai puternic.

Focusati-va asupra sentimentelor

De foarte multe ori, femeile ajung sa fie ingrijorate de felul cum arata in pat, de aceea este recomandat ca acestea sa isi concentreze atentia asupra senzatiilor. In acest mod, veti fi uimiti cat de multa placere puteti simti.

Fiti entuziasti!

Nimic nu este mai interesant si atragator decat un partener care este entuziast si dornic sa incerce lucruri noi in dormitor. Asadar, vorbeste murdar, preia uneori initiativa cand vine vorba despre o partida de sex si fii primul care ofera sugestii pentru o noua pozitie.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation