Ce piese se defecteaza la telefoanele Allview?

retroboutique.ro

Ce piese se defecteaza la telefoanele Allview?Pentru fiecare persoana, smartphone-ul este o necesitate in zilele noastre dat fiind faptul ca acest dispozitiv poate fi folosit in foarte multe scopuri, datorita numarului mare de aplicatii care pot fi instalate.

In functie de activitatile zilnice si in functie de preferinte, fiecare persoana isi poate instala diferite aplicatii pe smartphone, incepand de la aplicatiile retelelor de socializare, si pana la aplicatii GPS precum Waze, sau aplicatii care masoara pasii parcursi, etc.

Fiecare persoana, in functie de preferinte si de buget, isi poate alege un smartphone, iar cei care au de gand sa instaleze un numar mare de aplicatii sau chiar si jocuri, vor alege de fiecare data un smartphone de ultima generatie.

Exista si persoane care au nevoie de un smartphone pe care sa il foloseasca doar pentru a comunica, si in diferite alte scopuri simple, asa ca aleg dispozitive mai ieftine, precum telefoanele Allview de exemplu.

Multi utilizatori sunt multumiti de aceste dispozitive, insa au existat si multe situatii in care utilizatorii si-au trimis telefoanele Allview in service pentru ca s-au defectat. In randurile care urmeaza, puteti descoperi cateva situatii de defectiuni telefoane Allview, sau mai degraba, exemple de piese Allview care se defecteaza.

Display Allview

Fara doar si poate, cele mai multe smartphone-uri care ajung intr-un service gsm in vederea unei reparatii, au nevoie de o inlocuire display, iar telefoanele Allview nu sunt o exceptie de la aceasta regula.

Cele mai multe telefoane insa care ajung in service pentru o astfel de reparatie, au display-ul spart datorita neglijentei utilizatorilor. Multi utilizatori nu isi echipeaza telefoanele cu accesorii de protectie, iar din acest motiv acestea au parte de astfel de defectiuni in urma primei cazaturi.

Daca utilizatorii si-ar pastra dispozitivele in huse, si daca le-ar aplica o folie de protectie pentru display, cu siguranta aceste defectiuni ar putea fi prevenite.

Baterie Allview

Se stie faptul ca un smartphone nu poate rezista la fel de mult timp incarcat precum un telefon mobil cu butoane, iar aici amintim telefoanele de dinainte ca smartphone-urile sa apara pe piata si sa ne creeze dependenta.

Daca un astfel de dispozitiv rezista incarcat si o saptamana, sau chiar mai mult timp, un smartphone care rezista 24 de ore incarcat, este considerat un smartphone cu o durata de viata a bateriei excelenta.

Exista insa multe dispozitive care rezista mult mai putin timp, iar telefoanele Allview nu sunt o exceptie. Cei care detin astfel de dispozitive si constata faptul ca telefoanele lor incep sa se descarce din ce in ce mai repede, ar fi indicat sa urmeze anumiti pasi pentru a vedea daca pot remedia problema, inainte sa opteze pentru un nou acumulator Allview.

Se recomanda asadar setarea luminozitatii reduse a ecranului pentru a consuma cat mai putina baterie. Apoi, este de-asemenea important ca utilizatorii sa seteze modul de economisire a energiei, si trebuie de-asemenea sa inchida aplicatiile pe care nu le folosesc in acele momente, pentru ca ele consuma totusi energie.

Daca se tine cont de aceste trucuri, dar bateria nu reuseste sa reziste mai mult timp incarcata, probabil utilizatorii vor opta pentru un acumulator Allview nou.

Incarcator Allview

Multi utilizatori au constatat faptul ca dispozitivele lor nu se mai incarca, asa ca si-au cumparat un incarcator nou. Ei bine, problema poate fi provocata de un incarcator defect, iar acest lucru poate fi verificat, incercand incarcarea telefonului cu un alt astfel de accesoriu ales de la un magazin gsm.

Exista insa si situatii in care incarcatorul este perfect functional, dar telefonul nu se incarca pentru ca mufa de incarcare este defecta. De aceea, utilizatorii care se confrunta cu o asemenea situatie, ar fi indicat ca mai intai sa se asigure ca incarcatorul este defect, si abia apoi sa aleaga unul nou. Poate aleg un incarcator nou, si de fapt telefonul nu se incarca din cauza portului de incarcare.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation