Ce este un smartphone?

Ce este un smartphone?
Un smartphone este un telefon mobil care ruleaza un sistem de operare mobil, si functioneaza ca un mini computer. Smartphone-urile functioneaza de asemenea ca playere media portabile, camere digitale, camere video si dispozitive de navigare GPS. Sistemul de operare doteaza dispozitivul cu capacitati de calcul avansate, ruleaza aplicatii si permite dispozitivului sa efectueze urmatoarele caracteristici de baza:

  • Accesati paginile Web si navigati pe web folosind retele de date 4G si 3G si suport Wi-Fi;
  • Trimiteti e-mailuri si sincronizati cu mai multe conturi de e-mail;
  • Vizualizati, editati si partajati documente;
  • Descarcati fisiere;
  • Creati si redati playlisturi de muzica;
  • Faceti fotografii si inregistrati videoclipuri;
  • Va puteti juca cele mai noi jocuri si urmari cele mai noi filme;
  • Comunicati cu prietenii si familia prin mesaje text si videochaturi.

Ganditi-va la smartphone-uri ca la niste asistenti digitali personalizati modern (PDA), cu conectivitate wireless compacta in design, cu ecran tactil de inalta rezolutie, interfata multi-touch si tastatura QWERTY.

Printre cele mai populare sisteme de operare se numara platforma Google open-source Android, Windows Phone de Microsoft, iOS-ul Apple, sistemul de operare BlackBerry si Nokia Symbian.

Smartphone-urile sunt proiectate si cu software pentru aplicatii de baza incorporate, cum ar fi calendarul, lista de contacte, harti, ceas si vreme. Un milion de aplicatii inovatoare dintr-o gama larga de categorii sunt disponibile pentru a le descarca, care pot mentine un utilizator distrat, productiv, organizat, la curent la ultimele stiri si conectat social.

retroboutique.ro

De la managementul finantelor si bugetare pana la aranjamente de calatorie, aplicatiile pentru smartphone-uri au devenit instrumente moderne de supravietuire digitala.

Smartphone-urile au evoluat pentru a fi mai mult decat un telefon mobil cu functii fanteziste, dar probabil un dispozitiv portabil fara de care oamenii nu pot trai in clipa de fata. Un smartphone este conexiunea unui individ nu numai cu prietenii si familia, ci cu lumea din jurul sau.

Multi utilizatori cumpara online si fac cumparaturi direct pe un smartphone. Utilizatorii isi pot folosi smartphone-ul cu comenzi vocale, pot transmite continut live si utiliza smartphone-ul pentru a-si monitoriza ritmul cardiac sau pentru a controla electronica casnica. Unii utilizatori chiar protejeaza securitatea smartphone-ului lor cu un senzor de amprenta, astfel incat posibilitatile pentru smartphone-uri sunt aparent nesfarsite.

De ce am nevoie de un smartphone?

Majoritatea oamenilor ar fi de acord ca nu pot supravietui o ora din zi fara smartphone-ul lor, dar realist, un smartphone nu este un element esential pentru viata ca apa, mancarea si lumina soarelui.

Viata oamenilor poate fi inca gestionata pentru ca fiecare sa fie sanatos si fericit fara un smartphone; dar cu toate acestea, un dispozitiv mobil va poate imbunatati in mod variabil si semnificativ viata (si va poate mentine relevant digital).

Societatea noastra dependenta de digital se bazeaza pe smartphone-uri pentru a comunica si a ramane conectat. Spre deosebire de un telefon cu caracteristici invechite (din era de dinaintea smartphone-urilor), un smartphone mentine utilizatorii conectati prin servicii de mesagerie, e-mail, apeluri video si aplicatii de retele sociale, pe langa mesageria text si apelurile telefonice standard.

Un smartphone functioneaza ca un computer mobil portabil pentru accesarea si navigarea pe Web. Fiti la curent cu noutatile de ultima ora si cumparati online, de exemplu, chiar de pe telefonul dvs. smartphone – oriunde si oricand.

Un smartphone este mai mult decat un telefon mobil; este un player media, consola de jocuri, aparat de fotografiat, inregistrator video, editor de documente si dispozitiv de navigare GPS. Este instrumentul dvs. util pentru naviga ziua si a gestiona viata, in special cu milioanele de aplicatii disponibile pentru descarcare.

Luand in considerare asadar toate aceste detalii despre smartphone-uri, pe care le-am amintit in randurile de mai sus, este firesc ca fiecare persoana sa isi doreasca un smartphone foarte performant, de preferat de la Samsung sa Apple (dispozitivele iPhone)

Un smartphone foarte performant, inseamna automat un smartphone foarte scump, iar atunci cand cheltuiti o suma de bani considerabila pentru a va cumpara un astfel de dispozitiv, cu siguranta veti dori sa il protejati cat mai eficient.

Din acest motiv, puteti arunca o privire pe https://www.tozmobile.ro/huse-iphone-samsung-telefoane, unde veti putea descoperi o multime de modele de huse iPhone si huse Samsung, la cele mai avantajoase preturi, compatibile cu multe dintre smartphone-urile acestor branduri.

Dat fiind faptul ca pe acest site veti putea descperi o multime de modele de huse pentru smartphone, cu siguranta este indicat sa tineti cont de diferite detalii foarte importante.

In primul rand, cautati o husa care sa fie compatibila cu dispozitivul dvs. Daca detineti un model iPhone 8 de exemplu, cu siguranta trebuie sa cautati doar huse pentru acest model de smartphone.

Apoi, tineti cont de modelul husei, dat fiind faptul ca puteti gasi modele de husa carcasa, husa flip cover, iar exemplele pot continua. Puteti gasi huse in culorile preferate, si care sa fie confectionate din diferite materiale de cea mai buna calitate.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation