Ce aplicatii de mesagerie folosesc utilizatorii de telefoane Android?

retroboutique.ro

Ce aplicatii de mesagerie folosesc utilizatorii de telefoane Android?Cele mai multe persoane care se afla in cautarea unui smartphone, isi indreapta atentia spre dispozitivele Android, dat fiind faptul ca acestea daca sunt echipate cu accesorii telefoane de protectie, in mod normal au o durata de viata indelungata.

Atunci cand discutam despre accesorii smartphone pentru protectia telefonului, ne referim in primul rand la husa smartphone, insa un rol important il are si folia de sticla care protejeaza ecranul.

Apoi, utilizatorii se orienteaza si spre diferite alte accesorii care le pot imbunatati experientele atunci cand folosesc telefonul. Aici putem aminti de exemplu selfie stick-urile, bateriile externe, castile wireless, plus diferite alte accesorii.

Dupa ce isi echipeaza telefoanele cu asemenea accesorii, utilizatorii de regula isi indreapta atentia spre aplicatiile de mesagerie ideale pentru Android. Haideti sa dam cateva exemple de asemenea aplicatii, si sa discutam pe scurt despre ele.

Mood Messenger

Mood Messenger este o aplicatie de mesagerie usoara care nu se mandreste cu nenumarate caracteristici. Acesta imbina dreptul si singurele caracteristici de care veti avea nevoie pentru nevoile dvs. de mesaje text.

In afara de optiunea de a personaliza orice aspect al aplicatiei, ceea ce face ca aceasta aplicatie sa iasa in evidenta este capacitatea acesteia de a anticipa cuvantul in timp ce tastati. Aplicatia va afisa un zambet de potrivire, astfel incat sa il puteti introduce rapid in textul dvs. pe masura ce tastati/

Caracteristici cheie:

 • Animate si predictive Emojis pentru orice ocazie;
 • Urmariti si trimiteti videoclipuri YouTube direct din aplicatie;
 • Distribuiti locatia in timp real;
 • Suport dual SIM;

Abtibilduri.

Threema

Threema este o aplicatie privata de mesagerie construita cu criptare end-to-end care permite comunicarea sigura si anonima.

O caracteristica interesanta a aplicatiei este faptul ca mesajele dvs. sunt sterse imediat de pe server dupa ce au fost livrate pe dispozitivul dvs., prevenind astfel utilizarea necorespunzatoare a datelor prin accesul backdoor. Aplicatia are, de asemenea, o versiune web care va permite sa o utilizati de pe desktop.

Caracteristici cheie:

 • Sprijina atat mesajele text cat si cele vocale;
 • Suporta toate tipurile de medii, cum ar fi GIF-uri, clipuri video, audio, docs, zip, cartele de contact si imagini;
 • Nu este necesar sa utilizati un numar de telefon sau o adresa de e-mail pentru a utiliza Threema;
 • Poate fi folosit ca mesager instantaneu anonim.

YAATA

Yaata este un nou entrant la arena de mesaje, dar are un potential mare inainte de aceasta. Acesta vine cu toate caracteristicile obisnuite ale unei aplicatii Messenger, inclusiv discutii de grup, programarea trimiterii de mesaje text, suport MMS, personalizare si multe altele.

Caracteristici cheie:

 • Suporta trimiterea si primirea tuturor tipurilor de formate media (Imagini, Video, Audio, VCards, GIF-uri);
 • SMS la conversia MMS;
 • Raport de livrare pentru SMS si MMS;
 • Copierea de rezerva si restaurarea mesajelor.

Signal Private Messenger

Signal Private Messenger este o aplicatie de mesagerie pentru cei care iau foarte in serios confidentialitatea si securitatea datelor. Construit cu criptare end-to-end avansata de la baza, aplicatia Signal cripteaza si asigura fiecare mesaj pe care il trimiteti si il primiti, facand astfel imposibila ascultarea mesajelor reale la chat.

Caracteristici cheie:

 • Pastreaza mesajele in siguranta prin criptarea end-to-end;
 • Livrarea rapida si instantanee a mesajelor;
 • Sprijina criptarea chat-urilor de grup.

Ei bine, acestea sunt cateva dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie pentru Android, iar utilizatorii dupa ce isi aleg accesoriile smartphone, isi indreapta foarte rapid atentia spre una sau mai multe dintre aplicatiile de mesagerie Android.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation