Cateva motive pentru a vizita Londra

Cateva motive pentru a vizita LondraA sosit in sfarsit vacanta sau aveti doar cateva zile libere si doriti sa plecati cu prietenii undeva departe pentru a va distra si pentru a va deconecta de tot stresul cotidian?

Ce ziceti de o vacanta de cateva zile la Londra, asa ca intre baieti? Cu siguranta exista o multime de motive pentru a vizita acest oras fascinant, iar in continuare vom incepe sa va prezentam cateva locuri pe care le puteti vizita, dar si care ar fi cea mai cool activitate.

Asadar, imediat ce ajungeti in capitala Angliei, cazati-va, iar mai apoi mergeti la The Ultimate Tantric, pentru a avea parte de o sedinta de sensual massage London asa cum nici macar nu ati visat.

O multime de turisti sosesc la Londra doar pentru a trece pe la The Ultimate Tantric pentru a beneficia de o sedinta de masaj senzual sau erotic, care in mod evident va ofera o serie de beneficii importante.

lensa.ro

Mai intai de toate, masajul senzual va scapa de durere, iar acesta este unul dintre beneficiile fizice majore ale masajului senzual. In timpul masajului, sunt folosite diferite tipuri de uleiuri esentiale, iar uleiul esential de salvie cu siguranta este unul dintre ele.

Este destul de eficient sa va ajute sa indepartati durerea si sa va aliniti simturile. In cazul femeilor, care sufera de dureri menstruale, acest masaj pe baza de plante este destul de eficient.

De-asemenea, merita sa amintim faptul ca masajul senzual este foarte util si pentru sistemul nervos, este util pentru a stimula si pentru a relaxa sistemul nervos. In pus, un astfel de masaj ajuta la cresterea nivelului de oxigen din sange, astfel incat circulatia sa se imbunatateasca dramatic.

retroboutique.ro

Sa nu uitam nici de faptul ca masajul senzual stimuleaza zonele erogene si mareste libidoul, precum si serveste, de asemenea, pentru a imbunatati mult fluxul sanguin

In zilele noastre, stilul de viata agitat este fara doar si poate, cel mai important factor pentru cresterea tensiunii arteriale la multi dintre voi. Multi oameni sufera de hipertensiune. Masajul senzual poate elimina stresul, si prin urmare, poate juca un rol activ in controlul tensiunii arteriale.

Iata asadar, doar o mica parte dintre motivele pentru care este recomandat sa mergeti la un masaj senzual la Londra daca vizitati acest fascinant oras din Anglia, care totodata este cea mai vizitata capitala europeana.

Palatul Buckingham

Una dintre cele mai iconice cladiri din Marea Britanie, Palatul Buckingham a fost construit in 1837 si a fost resedinta londoneza a familiei regale de la aderarea reginei Victoria. Cu ocazii speciale de stat, ea si membrii Familiei Regale pot chiar sa iasa pe balconul central.

Cand Regina este plecata la palatul ei de vara din Scotia, vizitatorii pot achizitiona bilete pentru tururi la State Rooms, Queen’s Gallery si Royal Mews.

Muzeul Britanic

Afisand una dintre cele mai bune colectii de antichitati din lume, British Museum contine mai mult de 13 milioane de artefacte din lumea antica. Cu obiecte de nepretuit din Asiria, Babilonia, China, Europa si din alte parti, este greu sa stii de unde sa incepi.

Dar majoritatea turistilor se indreapta mai intai spre cele mai faimoase exponate ale muzeului: controversatele Marble Elgin din Partenon, Piatra Rosetta, bustul colosal al lui Ramses II, mumiile egiptene si tezaurul spectaculos de argint roman din secolul al IV-lea, cunoscut sub numele de Comoara Mildenhall.

Tower Bridge

De la inchisoare la palat, seif de comori la gradina zoologica privata, magnificul Turn al Londrei a indeplinit multe roluri diferite de-a lungul secolelor. Una dintre cele mai iconice structuri din Marea Britanie, si face parte din Patrimoniul Mondial.

In interiorul masivului Turn Alb, construit in 1078 de William Cuceritorul, se afla Linia Regilor din secolul al XVII-lea, cu afisarile sale remarcabile de armamente si armuri regale. Alte atractii includ faimoasa expozitie de bijuterii ale coroanei, Beefeaters, Royal Mint si exponate groaznice despre executiile care au avut loc pe teren.

Muzeul de Istorie Naturala din Londra

Infiintat in 1754, spectaculosul muzeu de istorie naturala din Londra ramane una dintre cele mai vizitate astfel de atractii de pe planeta. Este usor de observat pentru fatada sa romanica imensa, iar o vizita este ceva cu adevarat uimitor.

Multe dintre exponatele originale ale muzeului sunt inca expuse de acum cateva secole, iar impreuna cuprind o colectie masiva de peste 80 de milioane de articole care prezinta totul, de la botanica la zoologie. Un punct culminant al unei vizite aici este reprezentat de vizionarea exemplarelor conservate pe care Charles Darwin le-a adunat in calatoriile sale epice.

De retinut

Una dintre cele mai bune modalitati de a vedea obiectivele turistice ale Londrei este un tur traditional, cu autobuzul cu doua etaje Hop-On Hop-Off London Sightseeing Tour.

Acesta a fost si este modul clasic de a vizita orasul de mai multi ani de ani de zile, si este popular din motive intemeiate: este usor, convenabil, informativ si va asigura ca vedeti cele mai importante atractii. Biletele sunt atractuve, cu date deschise si sunt valabile pentru o perioada de 24 de ore. Chiar daca va aflati la Londra cateva zile, aceasta este o modalitate excelenta de a petrece o zi in oras.

Apoi, inainte de a parasi orasul, mai merita sa treceti odata pe la The Ultimate Tantric, pentru ultima sedinta de masaj senzual, inainte de a va intoarce acasa.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation