Cateva metode pentru a scapa de pete

lensa.ro

Cateva metode pentru a scapa de peteOdata cu temperaturile mari apar si petele jenante de transpiratie de pe suprafata hainelor. In general camasile sau tricourile sunt cele ce sufera din cauza asta iar noi va recomandam cateva trucuri foarte eficiente pentru a putea scapa de petele de transpiratie.

Toti ne dorim ca vara sa aratam cat mai bine si sa avem hainele cat mai putin patate. De asemenea va recomandam si sa aveti in vedere faptul ca sunt mai multe persoane cu care interactionati si care pot vedea aceste pete mai ales pe hainele albe sau pe cele in culori deschise.

La fel de urat se vad si pe hainele inchise la culoare iar daca aveti ceva haine preferate noi va recomandam sa incercati metodele de mai jos pentru  a le salva.

Acest articol va invata nu doar despre petele de transpiratie ci despre toate tipurile de pete cu care va puteti confrunta.

Este bine sa stiti ca in afara de produsele pentru curatat pe care le puteti gasi in magazine sunt mai multe trucuri la care sa apelati pentru a putea rezolva problema aceasta.

Petele de ciocolata pot sa fie indepartate daca turnati apa rece peste pete dupa ce inainte ati indepartat ciocolata de pe material.

Puteti sa scapati de petele de grasime din haine daca inainte sa puneti bluza la spalat aplicati si putina sare pentru bucatarie ori pudra de talc pe aceasta suprafata patata.

Cui pe ci se poate scoate si pentru a scoate petele de vin rosu va recomandam sa apelati la vinul alb care de fiecare data va putea da rezultate.

Copilul vostru foarte energic se joaca in parc si hainele sale sunt pline de pete de iarba? Este foarte simplu sa scapati de ele. Frecati zonele patate cu tarate si puneti apoi hainele la spalat. In mod sigur ele se vor curata imediat.

Nazdravanul vostru tocmai a inceput scoala si i se pare foarte interesant sa scrie pe haine si nu pe caiete? E ok. Un remediu poate fi gasit chiar in geanta. Puneti fixativ pe toate petele respective si apoi puneti hainele in masina de spalat. De asemenea puteti stropi zonele patate cu lapte ori cu zeama de la o lamaie. Vedeti cat de simplu pot sa fie rezolvate aceste lucruri?

Otetul este si el foarte bun pentru a putea elimina petele si urmele de antiperspirant de pe haine. Pentru petele de noroi va recomandam sa curatati foarte bine haina si sa o lasti la inmuiat in apa iar daca petele sunt mai dificile curatati un cartof pe care il puteti taia in doua si apoi puteti freca zonele patate.

Pentru a elimina petele de morcovi cele mai eficiente solutii sunt apa rece si bicarbonatul de sodiu.

O solutie care se obtine prin amestecul unei parti de otet cu trei de apa este ideala si pentru a elimina petele de bere. De asemenea otetul se poate utiliza si pentru a elimina petele de sare ce pot sa apara pe incaltaminte si asta din cauza zapezii.

retroboutique.ro

Si petele de ulei sau motorina ies repede cu dizolvant.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation