Care sunt cele mai cunosute probleme ale Androidului?

Care sunt cele mai cunosute probleme ale Androidului?Sistemul de operare Android este intalnit atat pe smartphone cat si pe tableta, iar persoanele care au nevoie de un astfel de dispozitiv, cu siguranta stiu ca este un sistem de operare usor de utilizat, si care vine cu multe beneficii.

Ceea ce nu multa lume stie insa, este faptul ca o tableta sau un smartphone care are acest sistem de operare, se poate confrunta cu tot felul de probleme, iar acest articol va aduce la cunostinta care sunt cateva dintre acestea.

Asadar, daca intentionati sa va alegeti un telefon sau o tableta Android, este indicat sa cititi pana mai departe. Veti afla cu siguranta o multime de lucruri interesante.

 1. Magazinul Google Play continua sa se blocheze

Daca Google Play se blocheaza dupa lansare, este posibil sa aveti un cache corupt. Stergerea memoriei cache rezolva de obicei problema. Pentru a face acest lucru, este necesar sa urmati urmatorii pasi:

retroboutique.ro
 • Accesati Setari> Aplicatii si Notificari> Vezi toate aplicatiile X.
 • In lista, gasiti si atingeti Google Play Store.
 • Deschideti sectiunea Stocare si cache, apoi atingeti Stergeti stocarea, si Stergeti cache (versiunile mai vechi de Android folosesc date in loc de stocare).

Reporniti telefonul.

Daca acest lucru nu reuseste, incercati sa stergeti spatiul de stocare si memoria cache pentru Google Play Services si Google Services Framework urmand aceiasi pasi descrisi mai sus. Nu uitati sa reporniti dispozitivul dupa ce ati terminat.

 1. Nu se pot descarca aplicatii din magazinul Google Play

Uneori Google Play nu va instala aplicatii. Aveti doua optiuni majore pentru a remedia acest lucru. Primul este sa stergeti memoria cache a Google Play, asa cum se arata in pasu de mai sus.

Al doilea lucru pe care puteti sa il faceti atunci cand va confruntati cu o astfel de problema, este sa stergeti istoricul Google Play.

Aceasta metoda nu este o solutie sigura, dar merita sa incercati daca stergerea memoriei cache nu a functionat. Iata ce trebuie sa faceti:

 • Lansati Magazinul Google Play.
 • Deschideti bara laterala din stanga si accesati Setari.
 • Alegeti Stergeti istoricul cautarilor locale.
 1. Android Download Manager

Uneori, Android Download Manager nu functioneaza. Adesea, fisierele pe care le descarca (intr-o locatie temporara numita „cache”) sunt deteriorate. In acest caz, stergerea memoriei cache ar trebui sa rezolve problema.

Cu toate acestea, acest lucru nu functioneaza in Android 10 sau pe o versiune mai noua. Pentru a sterge memoria cache pe versiunile mai vechi de Android:

 • Accesati Setari> Aplicatii si notificari si atingeti Vezi toate aplicatiile X.
 • Asigurati-va ca in lista verticala de sus apar toate aplicatiile, apoi gasiti si atingeti UI sistem in lista.
 • Selectati Stocare si cache, apoi Stergeti cache.
 • Reporniti telefonul.

Daca acest lucru nu functioneaza sau daca aveti Android 10 sau o versiune mai recenta, luati in considerare utilizarea unui manager de descarcare terta parte, cum ar fi Advanced Download Manager.

 1. Tableta se blocheaza la pornire

Daca tableta dvs. nu mai porneste, puteti intra in „modul sigur” al Android. Acest lucru va permite sa dezactivati toate aplicatiile de pornire neesentiale care ar putea cauza blocarea telefonului. Dupa ce incarcati in modul sigur, ar trebui sa fie usor sa eliminati aplicatia care nu se comporta corect.

 1. Tableta nu porneste

Daca tableta nu porneste, incercati urmatorii pasi: Tineti apasat butonul de alimentare timp de 15 secunde. Conectati dispozitivul la o sursa de alimentare, acordati-i cateva minute, apoi tineti apasat butonul de alimentare timp de 15 secunde din nou.

lensa.ro

In caz contrar, probabil ca trebuie sa mergeti cu tableta la un service gsm pentru a fi reparata, sau sa o returnati daca se afla in perioada de garantie, pentru a primi o tableta noua.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation