Tag Archives: Carcasa Telefon

Tipuri de huse pentru telefoane mobile

Tipuri de huse pentru telefoane mobileStim cu totii cat de placut este acel moment in care reusim sa ne cumparam un telefon mobil inteligent la care am visat de foarte mult timp.

Ei bine, cu siguranta in momentul in care am reusit sa ne cumparam un astfel de dispozitiv, trebuie sa tinem cont si de faptul ca acesta trebuie sa fie cat mai bine protejat, in cazul in care vrem sa ne bucuram de el o perioada de timp cat mai indelungata.

Pentru a ne proteja dispozitivul, vom avea nevoie in primul rand de accesoriile de protectie compatibile modelului pe care l-am ales. Ne vom putea alege de exemplu o folie de protectie a ecranului insa aceasta ne va proteja ecranul impotriva zgarieturilor, a prafului si a murdaririi, insa in caz de impact nu ofera nici un fel de protectie. Continue Reading

Cum te poate uimi un gadget Android?

Galaxy Tab S2Un telefon Android pentru care cauti o carcasa telefon poate fi gadgetul perfect pentru tine, daca el are trasaturile tehnice pe care toti oamenii le cauta in general la asemenea produse. Cei de la Samsung au lansat recent pe piata modelul de tableta Galaxy Tab S2.

Acesta este un concurent serios pentru tableta iPad a celor de la Apple, care si ea a devenit, la randul ei, tot mai performanta si e acum disponibila in mai multe modele pe piata de profil. Noua tableta Samsung este disponibila in doua variante, in cea de 8 inchi si in cea de 9,7 inchi. Continue Reading