Cand si de ce se crapa parbrizul masinilor Renault?

Cand si de ce se crapa parbrizul masinilor Renault?Cu siguranta, fiecare dintre noi ne-am dori un autoturism de la Mercedes, Audi sau BMW, insa nu toata lumea isi permite sa intretina o asemenea masina, motiv datorita carora, multi soferi cauta alternative mai ieftine, precum masinile de la Renault.

Masinile Renault, sun mai ieftine (discutand despre masini din acelasi an al fabricatiei), decat masinile celor trei producatori, si desi se spune ca masinile frantuzesti sunt scumpe la intretinut, nu necesita astfel de costuri, precum modelele de la Mercedes, Audi sau BMW.

Cu toate acestea, daca va cumparati o masina de la Renault, indiferent de model, trebuie sa intretineti in mod exemplar masina, si chiar si o mica fisura sau o mica ciobire a parbrizului trebuie reparata.

Reparatiile parbrizului pot fi o problema, mai ales daca renuntati la remedierea daunelor. O fisura a parbrizului poate deveni mai mare si imposibil de reparat in timp, asa ca este mai bine sa solicitati reparatii imediat ce apar daunele, pentru ca in caz contrar va fi nevoie de inlocuirea acestuia cu un parbriz nou, de pe https://www.parbrizeacasa.ro/parbrize-auto/parbrize-renault.

Evitarea conditiilor rutiere care pot duce la deteriorarea parbrizului este cea mai sigura si mai convenabila optiune. Va oferim o lista de conditii potential periculoase mai jos, pentru a va face constienti de ce trebuie sa priviti cu atentie traficul in timp ce conduceti, pentru a ajuta la prevenirea fisurii parbrizului.

Drumuri de pietris

Deseurile de pe drumurile cu pietris, precum si pietrisul in sine pot zbura si pot lovi parbrizul. Pastrati o distanta sigura cand conduceti in spatele altor vehicule pe suprafete de pietris si evitati sa conduceti pe drumuri neasfaltate, daca este posibil.

retroboutique.ro

Conducerea in spatele camioanelor

Camioanele conduse pe drumurile cu pietris, au adesea murdarie, moloz si alte materiale in sarcina lor si in jurul lor. Cel mai bine este sa pastrati o distanta sigura cand conduceti in spatele acestor camioane sau schimbati benzile, daca puteti.

Constructie slaba a sticlei

Daca parbrizul dvs. a fost fabricat cu sticla de proasta calitate, asa cum sunt unele, chiar si cel mai mic stresor poate provoca crapaturi. Va fi necesar sa schimbati sticla cu un material de calitate superioara atunci cand aveti in plan remedierea problemei, iar in acest sens puteti accesa cu incredere https://www.parbrizeacasa.ro/parbrize-auto/parbrize-renault, pentru a va alege parbrizul.

Instalare slaba

Daca parbrizul dvs. a fost instalat in mod necorespunzator sau nu se potriveste cadrului vehiculului dvs., acesta poate deveni liber si poate fi un pericol grav pentru siguranta. Accelerarea la viteze mari pe autostrada il va face sa vibreze in cadru, rezultand posibile avarii. Repunerea sau inlocuirea parbrizului vor rezolva aceasta problema.

Accidente

Daca locuiti intr-un complex de apartamente sau intr-un cartier cu adolescenti sau copii mici, care alearga si bat mingea in afara, este probabil ca o minge sau o jucarie dintr-un material plastic tare sa va sara in parbriz, provocand pagube parbrizului. Parcarea masinii in garaj, daca este posibil, este o solutie buna si de precautie.

Modificari de temperatura

Temperaturile extreme si fluctuatiile bruste de la cald la rece pot cauza stres la sticla, ceea ce duce la o fisura a parbrizului. Feriti-va de temperatura si folositi tactici, cum ar fi incalzirea lenta a parbrizului inghetat, precum si sa nu parcati in lumina directa a soarelui pentru a preveni deteriorarea.

Lumina soarelui

Similar cu avertizarea de mai sus, caldura determina marginile exterioare ale sticlei automate sa se extinda mai repede decat centrul aceluiasi geam. Acest lucru il va determina sa se crape si sa necesite reparatii sau o inlocuire completa. Pentru a evita aceasta situatie, pur si simplu parcati-va masina din lumina directa a soarelui sau intr-un garaj, daca este posibil.

Modificari de presiune

Fisurile de stres apar atunci cand presiunea fluctueaza. Acest tip de daune pot fi cauzate de deplasarea la viteze extrem de mari, de la obiecte impinsa impotriva parbrizului si cel mai putin posibil, dar totusi posibil, din explozii din apropiere.

Resturile cazute de la parcare sub copaci

Aveti grija la nuci, crengi rupte si alte obiecte tari care pot ajunge la parbrizul masinii daca parcati sub un copac. Poate parea o idee buna sa parcati sub un copac, deoarece este o zona umbrita, dar acest lucru va lasa parbrizul vulnerabil la obiecte care cad. Pentru a evita ciobirile parbrizului sau fisurile, luati in considerare sa va lasati masina intr-un garaj.

Asadar, parbrizul masinii este o componenta foarte importanta a cadruui structural, dar si a performantei vehiculului. O fisura sau o ciobire mai mare va necesita o inlocuire completa a parbrizului, in timp ce daune minore pot fi reparate adesea. Este de asemenea important sa retineti locatia avariei pe geamul din fata, deoarece o fisura a liniei de vedere a soferului poate justifica inlocuirea.

lensa.ro

Consultati-va cu un expert auto din sticla pentru a va ajuta sa evaluati amploarea pagubelor si sa primiti recomandari cu privire la modul de procedare la reparatii. Uneori, daunele sunt inevitabile, iar in aceste cazuri, un parbriz nou ales de pe https://www.parbrizeacasa.ro/parbrize-auto/parbrize-renault, poate reprezenta cea mai buna solutie.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation