Avantajele oferite de Samsung Galaxy S10 si ceea ce il face unic

Avantajele oferite de Samsung Galaxy S10 si ceea ce il face unicCel mai nou flagship de la Samsung prezinta o multime de fatete pe acelasi design pe care utilizatorii l-au indragit deja. Exista, de asemenea, unele imbunatatiri cu acest model, care includ concepte lider pe piata, cum ar fi senzorul de amprenta UltraSonic. Un sistem de camera tripla, sugestii inteligente pentru camere automate si incarcare inversa fara fir fac din acest telefon, un produs premium, apreciat de toti pasionatii de smartphone.

Dupa ce Samsung Galaxy S10 a iesit la vanzare la inceputul lunii martie 2019, a fost lansat un alt dispozitiv care avea intentia de a il detrona: Huawei P30 . Toate brandurile vor sa dea jos Samsung deoarece detine pozitia numarul unu in vanzarile globale de smartphone-uri. Pana de curand, Huawei a fost repede adoptat, ajungand chiar sa bata Apple de pe locul doi.

Dar daca o luna este lunga, atunci trei luni este aproape  o eternitate. In acest interval de timp, tabelele s-au transformat dramatic intr-un mod care probabil – si din pacate – va face Huawei sa sufere. Intre timp, Samsung continua sa inainteze cu telefoanele sale emblematice.

Samsung nu a modificat drastic designul in ultimii ani. De cand a introdus marginile curbate in seria S, a lucrat pentru a perfectiona acel aspect. Curbele de la marginea unui telefon Galaxy sunt acum cunoscute: apartin Samsung si sunt specifice celor mai bune telefoane Samsung,  chiar daca OnePlus si Huawei le-au adoptat amandoua in designurile recente.

In forma compacta a Galaxy S10 poate fi gestionabil cu o singura mana. Acest lucru nu este valabil pentru OnePlus 7 Pro , care este prea voluminos in comparatie, in ciuda faptului ca a copiat designul.

Insa jocul de design facut de Samsung cu Galaxy S10 se refera cu adevarat la camera: practic a disparut notch-ul si exista o camera introdusa in interiorul ecranului; sau o camera pop-up, asa cum spun cei  de la Oppo. Samsung a oferit un ecran cat mai complet si neobturat de prezenta camerei.

Designul este tot cel familiar oricui a folosit un telefon Samsung recent. Si desi S10 este bine construit – oferind protectie IP68 – nu este la fel de atragator din punct de vedere cromatic ca telefoanele oferite de firmele rivale. Asta poate pentru ca Samsung nu trebuie sa foloseasca tot spectrul cromatic pentru a atrage atentia.

Samsung a primit, de asemenea, o reputatie in a produce cele mai bune afisaje pe dispozitivele mobile. Este un punct specificat si de alti producatori – utilizarea unui panou Samsung AMOLED este considerata pozitiva. Pe S10 acel panou se afla in mediul sau natal, cu toata bogatia pe care AMOLED o aduce. Negrul este perfect si are o vibratie care produce imagini complet noi si mult mai fresh.

lensa.ro

Telefonul accepta, de asemenea, o gama dinamica inalta (HDR) si HDR10 + – dar pentru cea din urma nu exista continut real deci tehnologia va fi folosita in viitor. O astfel de luminozitate  inseamna ca chiar si in conditii de lumina solara veti putea sa vedeti ce este pe ecran, in detaliu, un aspect mult mai important decat  vizionarea HDR pe telefon.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation