Aplicatii functionale pentru smartphone-ul tau

lensa.ro

Aplicatii functionale pentru smartphone-ul tauAplicatiile pentru smartphone sunt in numar foarte mare pe piata si apar cu o viteza uimitoare zi de zi pr internet. Ele sunt utile pentru orice utilizator care nu e neaparat dispus sa le cumpere si vrea sa aiba mai multe functii pe telefonul sau mobil inteligent.

Pe langa toate aplicatiile disponibile, acum exista si multe optiuni de depanare a unor smartphone-uri, iar service-urile specializate pot efectua si servicii de inlocuire display iPhone.

Cele mai multe aplicatii pot fi gasite acum pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, desi din urma vin tare si cele adresate sistemelor de operare Windows Phone si sistemului iOS creat de Apple pentru modelele de iPhone. Unele aplicatii pentru Android se remarca, insa, fata de altele pri calitatile lor si functionalitatea pe care o asigura unui telefon.

Utilizatorii cauta in aplicatiile pentru smartphone, in primul rand, calitate si eficienta in operarea pe un telefon inteligent. Aplicatiile nu trebuie nici sa consume multe resurse deoarece ele pot ingreuna destul de mult functionarea telefonului tau. Avantajul sistemului de operare Android este dat de faptul ca orice telefon poate fi personalizat de utilizatori asa cum doresc ei.

Astfel, numeroase aplicatii cu care ele vin preinstalate pot fi dezactivate si inlocuite cu altele sau chiar dezinstalate. Insa nu pot fi dezinstalate aplicatiile care pot duce la functionarea necorespunzatoare a sistemul de operare respectiv. Pentru aplicatiile pe care le ai pe telefonul tau inteligent este nevoie si de actualizari constante, care remediaza unele probleme si optimizeaza functionarea lor.

Pe platforma Google Play poti gasi numeroase aplicatii care indeplinesc functiile dorite de tine. Unele sunt de nelipsit pentru utilizatorii de smartphone-uri. Printre ele se numara cele care asigura accesul la retele de socializare precum Facebook sau Twitter, dar si unele ca YouTube sau aplicatiile de GPS.

Ele schimba pe zi ce trece functionalitatea telefoanelor mobile inteligente si aduc numeroase calitati acestora. Exista producatori care personalizeaza sistemul de operare Android inca din etapa de productie, dupa propria dorinta, iar aceste trasaturi raman neschimbate. In aceasta situatie sunt multe telefoane ale celor de la Samsung sau Huawei.

retroboutique.ro

O aplicatie tot mai folosita de oameni este CloudPlayer, ea oferind posibilitatea de streaming a muzicii preferate stocate pe platformele de cloud de utilizatori. Acesta poate fi conectat la Dropbox, OneDrive sau chiar GoogleDrive pentru acces instant la muzica ta preferata, oriunde te-ai afla la un moment dat. Nu mai este nevoie acum sa copiezi muzica preferata in telefon, caci ea este mai apropae de tine oriunde ai calatori, doar printr-o astfel de aplicatie.

Programul VLC, conceput special pentru Android permite urmarirea materialelor video direct pe telefonul inteligent. Versatilitatea lui extraordinara si numeroasele calitati remarcate de cei care il folosesc si pe calculator au facut din VLC un program foarte instalat de utilizatorii din lumea intreaga. El isi gaseste acum un drum sigur si spre telefoanele mobile. Actualizarile facute de curand ii permit deschiderea unor fisiere de tip DVD direct din fisiere de tip ISO, adica de pe cele create ca imagine.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation