Accesoriile si componentele de tableta trebuie schimbate des?

Accesoriile si componentele de tableta trebuie schimbate des?Tot mai multe persoane isi achizitioneaza in ultimii ani in detrimentul clasicului PC, sau laptopului, tablete. Asta deoarece in primul rand portabilitatea acestora este mult mai mare decat in cazul primelor doua dispozitive.

In al doilea rand vizualizarea pe retelele de socializare sau pe diferite alte site-uri este mult mai buna decat in cazul smartphone-urilor fie ele si de top. Aceste tablete au bineinteles si ele o durata limitata de viata, de aceea din cand in cand trebuie schimbate anumite componente ale acestora. Acestea se gasesc la numeroase magazine online de componente IT, printre care si Mentor Market.

Acesta ofera diverse componente si accesorii pentru tablete, la preturi extrem de avantajoase, iar calitatea acestora este una excelenta. Produsele apartin atat unor marci de prestigiu cum ar fi, Apple, Samsung, Huawei, Alcatel, Motorola, Toshiba, etc., cat si unor producatori mai mici de pe piata locala din Romania, Lenovo, Prestigio, Serioux, Vonino, Evolio, Acer, Asus, etc. Dintre acestea unele componente si accesorii sunt extrem de importante.

O sa va prezint in continuare cateva dintre acestea. Incarcatoarele sunt accesorii fara de care tableta nu ar functiona decat cateva ore. Cu ajutorul acestor incarcatoare bateria tabletei este incarcata foarte rapid si prelungeste durata de utilizare acesteia.

lensa.ro

Fiind folosite extrem de des la incarcarea tabletei, acestea se vor defecta dupa un numar de incarcari prevazute de producator. De aceea, pe stocul magazinului se afla incarcatoare de la toti marii producatori. Bateriile pentru tablete sunt extrem de importante. Daca aceste componente nu sunt in parametri optimi, nici tableta nu va putea functiona normal.

Este de la sine inteles ca daca un incarcator poate realiza un numar limitat de incarcari si bateria tabletei va putea fi incarcata tot asa, iar o data cu trecerea timpului aceasta va trebui inlocuita cu una noua.

Magazinul Mentor-Market.ro are o oferta bogata in cazul bateriilor de tableta. Fie ca acestea apartin unor branduri renumite sau nu, numeroase modele se regasesc in acest magazin. O alta oferta importanta este cea de display-uri. Acestea reprezinta o componenta de baza a tabletei, practic aceasta functionand prin intermediul display-ului.

Exista o oferta extrem de mare de display-uri pentru tablete la preturi extrem de avantajoase. O alta componenta pentru tableta extrem de cautata este touchscreen-ul. Oferta de touchscreen-uri a magazinului este una extrem de bogata, toate modelele de touchscreen pentru tablete fiind existente pe stoc.

Se gasesc touchscreen-uri ale unor producatori de renume cum ar fi Apple, Motorola, Samsung, HP, dar si ale unor producatori locali cum ar fi Acer sau Asus. Din oferta nu lipsesc deasemenea cablurile si adaptorii pentru tableta. Aceste accesorii se gasesc la preturi destul de avantajoase in comparatie cu alte magazine de acest gen.

retroboutique.ro

Mufele jack pentru tableta reprezinta un alt accesoriu destul de cautat de catre clientii magazinului. Dintre accesoriile pentru tablete se remarca foliile de protectie. Acestea protejeaza display-ul tabletei de zgarieturi sau socuri puternice care pot duce la spargerea acestuia. Oferta de folii a magazinului este una extrem de variata fiind reprezentati principalii producatori ale acestor accesorii.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation